Websites

Voor het ontwerp, bouwen en onderhouden van uw website (zowel zakelijk als privé), kunt u bij ons terecht. We houden van praktische en betaalbare oplossingen. Dat is een van de redenen dat vrijwel al onze websites in het CMS Joomla! gemaakt worden. Hierdoor is het ook voor uzelf makkelijk om uw eigen website bij te houden. Alle websites die wij voor u maken zijn responsive, dat wil zeggen dat ze ook op mobiele apparaten goed te bekijken zijn.

 • Wijkraad De Bunders

  Wijkraad De Bunders

  De website van Wijkraad de Bunders in Veghel. Ontworpen binnen de gestelde kaders van de wijkraad. De functionaliteit die deze website diende te hebben is tijdens het ontwerp proces enkele malen in overleg aangepast. Met deze website is de wijkraad goed in staat met de bewoners in de wijk De Bunders te communiceren.
 • Like A Hurricane - working dogs

  Like A Hurricane - working dogs

  De website van mechelse herder fokker Carmen van de Kamp. Sinds juni 2015 heeft deze website een redesign ondergaan om de website volledig responsive te maken. De website draait tegenwoordig op Joomla! en Carmen was een van de eersten die onze Dogbreeding component in gebruik heeft genomen.
 • MWM Decoratief Zandstralen

  MWM Decoratief Zandstralen

  De bedrijfsmatige website van Rien Manders, specialist in zandstralen van spiegels en glas, maar ook in het maken van sculpturen en klokken. Hij wilde een simpele en makkelijk te onderhouden website, aansluitend op zijn huidige huisstijl.
 • Tendens in Zorg

  Tendens in Zorg

  Tendens in Zorg is een bedrijf wat zorg/begeleiding biedt aan particulieren en cliƫnten met een PGB, maar ook aan scholen en diverse sport- en spelverenigingen.